Колаж БНТ, БулфотоВече има доволни президенти от Срещата на върха. Американският

...
Колаж БНТ, БулфотоВече има доволни президенти от Срещата на върха. Американският
Коментари Харесай

Байдън: С Ердоган имахме много хубава среща

Колаж Българска национална телевизия, Булфото

Вече има удовлетворени президенти от Срещата на върха. 

Американският президент Джо Байдън и турският му сътрудник Реджеп Тайип Ердоган показаха удовлетворение от първите си двустранни диалози, състояли се в коридорите на срещата на НАТО в Брюксел, предадоха международните организации.

В сбито изказване след диалозите Байдън сподели, че двамата са имали " доста хубава среща ". Президентите имаха персонален диалог, преди към тях да се причислят други представители., отбелязва Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

На конференция след срещата турският президент съобщи, че с Байдън са имали доста потребен и откровен диалог и акцентира, че в връзките сред Турция и Съединени американски щати няма проблеми, който да не могат да се решат, показва Ройтерс.

Ердоган сподели, че в обстойния си диалог с Байдън са разискали съдействието пи районни въпроси и посочи, че с американският водач го свързва дългогодишно другарство.

Байдън и Ердоган прекараха общо повече от час дружно. Американският президент планираше да повдигне пред сътрудника си редица въпроси, като Афганистан, Сирия и пазаруването от Турция на съветски ракетни системи, усложнило връзките сред Вашингтон и Анкара.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР